Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mørkøv Kino

9 april 10:00 .22:00

READY – SET – GO!!

12 timers CS:GO gaming lørdag den 9. april 2022 i Mørkøv Kino! Lyder det som noget dit team vil deltage i og mener I at det er jer, der skal gå hjem som vinderne af pokalen? Så er det nu I skal tilmelde jer.

I samarbejde mellem Mørkøv eSport og Holbæk eSport, har vi arrangeret det absolut hotteste gaming event i 2022 i vores område.

Vi sørger for alt, men de tilmeldte teams skal selv medbringe headphones (in-ears), tastatur og mus. Resten har vi styr på!

Der vil være mulighed for at købe mad i løbet af dagen!

Der vil være medaljer til alle, men vi kæmper om en vandrepokal. Vi lover jer, at I kommer ikke sovende til den. Det bliver 12 timers hård gaming, hvor kun det absolutbedste hold kommer til at løfte pokalen.

Chill-område er der også sørget for!

Husk at invitere venner og bekendte, da vi selvfølgelig streamer kampene på det store biograf lærred mens I spiller på scenen – og i pauserne disker vi op med en DJ der sørger for lidt god underholdning.

Er jeres hold klar til kamp og tør I tage udfordringen op? Ligger jeres niveau mellem Silver og Gold Nova rank, så skal I være hurtige, da der kun er begrænset antal pladser – Tilmeld jer NU!

For tilmelding skriv til: it@mif-esport.dk

Med venlig hilsen

Henrik Lehmann
Formand
Tlf.: 3117 9998

Detaljer

Dato:
9 april
Tidspunkt:
10:00 .22:00
BLIV MEDLEM