Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MH Lan 2023

26/08/2023 .27/08/2023

250DKK

Endnu en gang åbner vi op for MH-LAN! 24 timer non-stop med hygge, gaming, turneringer og sjove fysiske aktiviteter.

 

Kom og vær med til 24 timers ren hygge i spilgudernes tegn, sammen med ligesindede gamere, Når Mørkøv og Holbæk eSport igen afholder vores lokale eSport event, hvor alle, uanset niveau, kan være med.

Her har vi fokus på det sjove ved at samles fysisk og spille, og der er ingen forventninger om at du er hverken Global Elite, Champion, eller noget helt tredje. LAN-party’et varer 24 timer uafbrudt, og udervejs er der planlagt forskellige konkurrencer med fede præmier. Vi sørger for aftensmad lørdag, samt morgenmad søndag, og det vil være muligt at købe snacks og drikkevarer under hele eventet.

Der er en fysisk bane, hvor man kan udfordre hinanden med NERF Guns, og finde ud af hvem der er bedst uden for den digitale arena. Får man brug for en lille lur undervejs, kan dette gøres i selve hallen, eller i en af de dedikerede sovesale. Der er også adgang til badefaciliteter.

Uanset om du er PC gamer, eller foretrækker at sidde foran konsollen, er du velkommen. Så grib fat i dine venner og meld jer til allerede i dag.

Der vil også være mulighed for at købe billetter i døren, hvis der stadig er billetter i overskud. Billetter i døren koster 300 kroner, frem for de almindelig 250 kroner.

Man medbringer selv sit eget udstyr PC/Playstation osv…).

Detaljer

Start:
26/08/2023
Slut:
27/08/2023
Pris:
250DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Holbæk Esport